Je to náš domov...pečujme o něj.

Bytové družstvo PANEL

Tunelářů 333, Praha 5 Zbraslav
Úřední hodiny:
Po: 15-17h

Tel: předseda představenstva pan Dolejší:
732 318 483
Kontakt na pana Petra Votavu:
602 678 621 (vchod č. 333)

bdpa333@seznam.cz

PLNÁ MOC NA ČLENSKOU SCHŮZI,

v případě, že se nemůžete zúčastnit:

Plna moc na schuzi jednorazova.doc (32256)

Prosíme o rychlé větrání v bytech, aby nedocházelo k únikům tepla.

Blog

POZVÁNKA NA ČLENSKOU SCHŮZI Bytového družstva...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Blog

POZVÁNKA  NA  NÁHRADNÍ ČLENSKOU SCHŮZI

Bytového družstva PANEL se sídlem Tunelářů 333, Praha 5 – Zbraslav (dále jen „družstvo“), která se bude konat ve čtvrtek 11.11.2021  v 18:30 hod a to ve Výzkumném ústavu meliorací a ochrany půdy, v.v.i., Žabovřeská 250, Praha 5 – Zbraslav

Program členské schůze:

  1. Zahájení, ověření usnášení schopnosti
  2. Zpráva představenstva k činnosti družstva za r. 2020
  3. Zpráva kontrolní komise k činnosti družstva za r. 2020
  4. Výběrové řízení na opravu stoupacího vedení vody (teplá, studená) a vodoměrů
  5. Rekonstrukce elektroměrových rozvaděčů a revize
  6. Převody bytů do osobního vlastnictví
  7. Zřízení záložního bankovního účtu
  8. Informace o plánovaných činnostech (údržba, opravy, nové projekty)
  9. Dotazy, diskuze

Členové družstva se mohou seznámit s podklady k jednotlivým záležitostem programu jednání členské schůze v sídle (kanceláři) družstva.

V Praze dne  26.10.2021                                               za představenstvo družstva: Milan Dolejší, svolavatel

POZOR: Nutný respirátor, sledujte aktuálně platné předpisy v souladu s opatřeními COVID-19

Člen revizní komise

19.04.2021 13:57

BD Panel hledá zájemce pro doplnění členů RK .

Náplň:

1x za čtvrtletí provést společně s ostatními členy RK celkovou kontrolu hospodaření představenstva a zpracovat zápis z této kontroly.

 

Práce na základě Smlouvy o výkonu funkce člena kontrolní komise

Nástup: po schválení členskou schůzí – hlasování per rollam

Zájemci nechť kontaktují předsedu BD – p. Dolejší, tel.: 732318483,

nebo e-mail: bdpa333@seznam.cz

POZOR: Podmínkou je členství v Bytovém družstvu Panel

Dobrý den,

vzhledem ke koronavirové situaci nemohla být řádně svolána členská schůze bytového družstva v roce 2020, v letošním roce zatím koronavirová situace rovněž nevypadá příznivě pro svolání členské schůze. Jako jediné možné řešení se proto jeví hlasování členů družstva tzv. per rollam neboli na dálku, korespondenčně tak, aby se mohly prohlasovat nezbytné záležitosti – zejména schválení účetních závěrek za roky 2019 a 2020, doplnění nového člena představenstva (3.člena představenstva, protože nový nemohl být od poslední schůze zvolen) a volba nové kontrolní komise, které skončil mandát, jeden člen kontrolní komise zemřel a jedna členka kontrolní komise oznámila, že nechce pokračovat. Schválení nových smluv o výkonu funkce členů představenstva a kontrolní komise. Jedná se o nezbytná a neodkladná opatření.

 

Hlasování per rollam umožňuje zvláštní zákon č. 191/2020 Sb., zákon o některých opatřeních ke zmírnění dopadů epidemie koronaviru SARS CoV-2 na osoby účastnící se soudního řízení, poškozené, oběti trestných činů a právnické osoby a o změně insolvenčního zákona a občanského soudního řádu (dále jen „zákon č. 191/2020 Sb.). 

 

V těchto dnech obdržíte Určení podmínek pro toto hlasování od zástupců BD (proti podpisu). Družstevníci, kteří se v domě nezdržují, toto obdrží poštou doporučeně. 

Předem děkujeme za spolupráci

Představenstvo BD Panel

Změna pojistné smlouvy

17.02.2021 08:46

Pojištění domu

K datu 9.2.2021 došlo ke změně pojištění domu u  pojišťovny  Allianz.

Z tohoto důvodu byla ukončena původní  pojistná smlouva č. 505748014 a nahrazena novou smlouvou č. 506279712.

Rozsah sjenaného  pojištění je k nahlédnutí v kanceláři BD.

 

ODEČTY VODOMĚRŮ

23.12.2020 15:56

Dne 5.1.2021 se budou odečítat stavy domácích vodoměrů. Vzhledem k současným protiepidemiologickým opatřením, nebudou letos tento odečet provádět zástupci BD osobně a tudíž nebudou vstupovat do bytů.

Z tohoto důvodu vyplňte prosím tabulku, kterou jste obdrželi do Vaší poštovní schránky a následně vhoďte  do poštovní schránky Rechovi (vchod 331). ´

Stavy vodoměrů opište až v uvedený den!

Pozvánka na členskou schůzi bytového družstva PANEL se sídlem Tunelářů 333, Praha 5 – Zbraslav (dále jen „družstvo“), která se bude konat v úterý  16.4.2019  v 18:00 hod a to ve Výzkumném ústavu meliorací a ochrany půdy, v.v.i., Žabovřeská 250, Praha 5 – Zbraslav

Program členské schůze:

  1. Zahájení, ověření usnášení schopnosti
  2. Volba orgánů členské schůze
  3. Zpráva představenstva k činnosti družstva za r. 2018
  4. Zpráva kontrolní komise k činnosti družstva za r. 2018
  5. Zpráva o hospodaření družstva, schválení účetní uzávěrky za rok 2018
  6. Ukončení funkce stávajících členů představenstva v souvislosti s ukončením funkčního období členů představenstva v roce 2019 - odvolání představenstva
  7. Volba nových členů představenstva pro funkční období 2019 – 2024, schválení smluv o výkonu funkce členů představenstva – zvolení nových členů představenstva
  8. Převody bytů do osobního vlastnictví
  9. Informace o plánovaných činnostech (údržba, opravy, nové projekty)
  10. Výběrové řízení na opravu stoupacího vedení vody (teplá, studená)
  11. Dotazy, diskuze

Členové družstva se mohou seznámit s podklady k jednotlivým záležitostem programu jednání členské schůze v sídle (kanceláři) družstva.

V Praze dne 27.3.2019                                                  za představenstvo družstva: Milan Dolejší, svolavatel

 

 

 

Pokud by se na členské schůzi dne 16.4.2019  v 18.00 hod nesešla  usnášení schopná nadpoloviční většina členů, bude následně uspořádána náhradní členská schůze, kdy je nutný počet 15 členů (v souladu se Stanovami čl.35)

POZVÁNKA  NA  NÁHRADNÍ ČLENSKOU SCHŮZI

bytového družstva PANEL se sídlem Tunelářů 333, Praha 5 – Zbraslav (dále jen družstvo“), která se bude konat v úterý  16.4.2019  v 18:30 hod a to ve Výzkumném ústavu meliorací a ochrany půdy, v.v.i., Žabovřeská 250, Praha 5 – Zbraslav

Program členské schůze:

  1. Zahájení, ověření usnášení schopnosti
  2. Volba orgánů členské schůze
  3. Zpráva představenstva k činnosti družstva za r. 2018
  4. Zpráva kontrolní komise k činnosti družstva za r. 2018
  5. Zpráva o hospodaření družstva, schválení účetní uzávěrky za rok 2018
  6. Ukončení funkce stávajících členů představenstva v souvislosti s ukončením funkčního období členů představenstva v roce 2019 – odvolání představenstva
  7. Volba nových členů představenstva pro funkční období 2019 – 2024, schválení smluv o výkonu funkce členů představenstva – zvolení nových členů představenstva
  8. Převody bytů do osobního vlastnictví
  9. Informace o plánovaných činnostech (údržba, opravy, nové projekty)
  10. Výběrové řízení opravu stoupacího vedení vody (teplá, studená)
  11. Dotazy, diskuze

Členové družstva se mohou seznámit s podklady k jednotlivým záležitostem programu jednání členské schůze v sídle (kanceláři) družstva.

V Praze dne 27.3.2019 za představenstvo družstva: Milan Dolejší, svolavatel

Základnová stanice antén signálu mobilních telefonů na objektu střechy vchodu 331
Na základě žádosti společnosti CETIN, a.s. (bývalá O2) o možnosti umístění základnové stanice antén signálu mobilních telefonů na objektu Tunelářů 331, po zvážení této poptávky a výhodnosti této nabídky, představenstvo BD Panel souhlasí s touto akcí.
Systém stanice je bezobslužný a skládá se z anténních nosičů a vlastních antén, vysílajících signál mobilních telefonů.
Předpokládaná výše ročního nájemného za umístění základnové stanice je 110 000,- Kč/rok s případným vyplacením nájemného za 3 roky předem.
Dle vyjádření budoucího nájemce budou před zahájením stavby předloženy:
- vyjádření hygienické stanice, na základě předloženého výpočtu elektromagnetického pole,
- vyjádření hasičů na základě zprávy o požárně bezpečnostním řešení stavby, je prováděn statický výpočet a dále jsou osloveny všechny dotčené orgány státní správy a umístění je řešeno se stavebním úřadem.
Všechna výše uvedená stanoviska si zajišťuje na vlastní náklady operátor.

Za BD Panel: Milan Dolejší, předseda

Vzhledem k tomu, že majitelé 35 bytů v osobním vlastnictví, nezaložili SVJ, je nutno na základě požadavku Pražských vodovodů a kanalizací k aktualizaci smlouvy o dodávce vody a odpadních vod, uzavřít se všemi vlastníky bytů plnou moc.

Jelikož i další poskytovatelé služeb budou rovněž vyžadovat plné moci, představenstvo schválilo vzor generální plné moci. Tato však musí být  úředně ověřena a bude sloužit pro další sjednávání smluv.

0bě plné moci byly zaslány zmocnitelům (vlastníkům) k vyplnění (e-mailem a zároveň v poštovní schránce) společně s termínem odevzdání.

V případě, že nebude plná moc s BD Panel  uzavřena, hrozí, že poskytovatelé služeb neuzavřou smlouvy a služby nebudou poskytovány. V nejkrajnějším případě hrozí přerušení dodávky vody!

Pokud je více vlastníků jedné bytové jednotky, nebo ji mají manželé v SJM, je nutná plná moc od obou!

Případné dotazy zodpoví buď jednotliví členové představenstva, nebo p.Rechová

 

TiskopisGPM.pdf (59,7 kB)

Tiskopis-vodárny.pdf (60,7 kB)

Na základě stížnosti p. Slancové, referentky pro životní prostředí a veřejnou zeleň, odboru životního prostření Úřadu městské části Praha-Zbraslav, důrazně upozorňujeme všechny obyvatele našeho domu, že není dovoleno jakkoliv zasahovat (prořezávat) dřeviny a keře v okolí našeho domu. 
 
Před vchodem 330  u dětského hřiště někdo  nezákonně poškodil strom (lípa) , kterému byl odříznut, zcela neodborně a trestuhodně terminál a celý strom je nenávratně poškozen.
Bohužel vina padá na obyvatele našeho domu. Vzhledem k tomu, že nebyl nikdo dopaden, nemůžeme toto ani potvrdit, ale ani vyvrátit.
 
Celý pozemek kolem našeho domu je ve vlastnictví MěÚ Praha-Zbraslav a my se spolu s několika dobrovolníky  zcela zdarma a ve svém volném čase staráme o okolí domu, vyséváme a vysazujeme květiny.
MěÚ Praha - Zbraslav nám tuto činnost každoročně kompenzuje příspěvkem na zálivkovou vodu.
 
Protože každý z nás určitě chce, aby okolí domu bylo hezké, přivítáme každého, kdo přiloží ruku k dílu, ale pouze k údržbě  a zalévání květin.
 
Za správu BD Panel: V. Rechová
 

Úklid vchodu 331-333

21.05.2018 09:52

Úklid vchodů 331-333

 

 BD Panel hledá šikovnou paní/pána na úklid chodeb v bytovém domě.

 Náplň:

 

1.    1x týdně zametení a umytí schodišť, kabiny výtahu, chodeb, podest a vstupních prostor domu včetně skel vnitřních i venkovních vstupních dveří.

2.    1 x měsíčně úklid sklepních prostor

3.    2x ročně generální úklid: umytí stropních svítidel, dveří a oken společných prostor domu (z vnitřní strany), konstrukcí zábradlí a odstranění pavučin.

 

Práce na DPP, odměna 4500,-Kč/měs.

Nástup: 1.7.2018

Zájemci nechť vhodí písemnou nabídku do schránky BDPA – vchod 330

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>